خانک ای ار

ویژگی برتر دانشگاه های ژاپن و نحوه ادامه تحصیل و بورسیه در این کشور

ویژگی برتر دانشگاه های ژاپن و نحوه ادامهتحصیلو بورسیه در این کشور

امروزه اغلب افراد در سراسر جهان خواهان ادامه تحصیل در کشورهای پیشرفته و مدرن هستند. اگر شما هم خواهان مهاجرت تحصیلی به ژاپن هستید همکاران و وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر واقع در شهر شیراز تحصیل در ژاپن را پیشنهاد می دهند. کشور ژاپن از نظر اقتصادی قدرتمندترین کشور جهان است و دارای برترین دانشگاه ها در جهان می باشد و از بهترین شرایط مهاجرت را دارا است. کشور ژاپن بهترین سیستم آموزشی را در جهان دارد و درصد بی سوادی در این کشور صفر است. راه های مهاجرت به ژاپن از طریق اخذ ویزای کار در ژاپن ، سرمایه گذاری و تحصیل در ژاپن می باشد، بنابراین اخذ اقامت ژاپن از طریق سرمایه گذاری ،کار و تحصیل صورت می پذیرد. موسسه حقوقی توسعه گران مهر از معتبرترین موسسات اعزام دانشجو به ژاپن مراحل اخذ ویزا و پذیرش از دانشگاه های این کشور را فراهم آورده است.

شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در ژاپن

متقاضیان ادامه تحصیل در ژاپن برای ورود به دانشگاه های ژاپن میبایست شرایط اخذ پذیرش دراین دانشگاه ها را داشته باشند از شرایط اولیه دارا بودن مدرک دیپلم دبیرستان است علاوه بر آن باید در امتحان ورودی دانشگاه ها شرکت کرده و در صورت اخذ نمره قبولی می توانند وارد دانشگاه ها شوند. دانشگاه های ژاپن سه نوع دولتی، خصوصی و محلی است که دانشگاه های دولتی و محلی زیر نظر وزارت آموزش، علوم و فرهنگ ژاپن می باشند و دانشگاه های خصوصی با مجوز وزارتخانه ژاپن فعالیت می کنند و بخشی از هزینه های آن ها را دولت پرداخت می کند. در کشور ژاپن تعداد دانشگاه های خصوصی نسبت به دانشگاه های دولتی و محلی بیشتر است.

اعزام دانشجو به ژاپن

شرایط تحصیل در مقطع لیسانس یا کارشناسی ژاپن

مقطع لیسانس در دانشگاه های ژاپن 4 سال به طول می انجامد و دانشجویان در این مقطع تحصیلی میبایست 124 واحد درسی را پاس کنند.دانشگاه های پزشکی در ژاپن از معتبرترین و پرطرفدارترین دانشگاه ها درسطح جهان است و تحصیل در برخی رشته های خاص مانند پزشکی، دامپزشکی و دندانپزشکی 6 سال به طول می انجامد. تعداد واحدهای درسی رشته ها در مقطع کارشناسی 188 واحد می باشد و دانشجویان پس ازفارغ التحصیلی به راحتی میتوانند درتمامی کشورهای جهان مشغول به کارشوند. تحصیل در ژاپن در مقطع لیسانس در تمامی رشته ها امکانپذیر است. زبان تحصیل در مقطع لیسانس به زبان ژاپنی است به همین دلیل دانشجویان میبایست با زبان ژاپنی کاملا آشنا باشند البته دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در ژاپن می توانند یکسال قبل از ورود به دانشگاه در کالج های یادگیری زبان ژاپنی شرکت کنند و زبان خود را تقویت نمایند زیرا تمامی دروس و امتحانات در این مقطع به زبان ژاپنی است. بنابراین تحصیل در ژاپن در این مقطع به زبان انگلیسی مقدور نمی باشد.

شرایط تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد ژاپن

تحصیل در ژاپن برای مقطع فوق لیسانس 2 سال به طول می انجامد و دانشجویان در این مقطع میبایست 30 واحد درسی را پاس کنند البته جهت ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس دانشگاه های ژاپن دانشجویان میبایست حتما مدرک لیسانس را داشته باشند و در امتحانات ورودی نیز نمره قبولی را کسب نمایند. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس میبایست مشغول به کار پژوهشی روی پایان نامه خود شوند و بتوانند به خوبی از آن دفاع کنند. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس می توانند با تسلط به زبان انگلیسی و آشنایی نسبی به مکالمات روزمره ژاپنی به راحتی در این مقطع مشغول به تحصیل شوند بنابراین تحصیل در ژاپن بدون داشتن مدرک زبان امکان پذیر می باشد؛ البته به جز تحصیل در رشته های علوم انسانی که دانشجو باید تسلط کامل به زبان ژاپنی را داشته باشند، بنابراین تحصیل در این رشته ها به زبان انگلیسی مقدور نمی باشد.

شرایط تحصیل در مقطع دکترا یا PHD ژاپن

تحصیل در ژاپن در مقطع دکترا 3 سال به طول می انجامد و دانشجویان میبایست 30 واحد درسی را پاس کنند.دانشجویان جهت ادامه تحصیل در مقطع دکترای دانشگاه های ژاپن می بایست حتما مدرک دوره فوق لیسانس را داشته باشند و در امتحانات ورودی نیز نمره قبولی را کسب نمایند البته دفاع از پایان نامه نیز از شروط دریافت مدرک دکترا می باشد.

شهریه دانشگاه های دولتی در ژاپن حدود 500 هزار ین در سال است و هزینه ثبت نام اولیه نیز 300 هزار ین می باشد. هزینه زندگی دانشجویی در ژاپن برای دانشجویان مجرد حدود 80 هزار ین در ماه است که شامل هزینه مسکن، خوراک، پوشاک و رفت و آمد می شود. متقاضیان ادامه تحصیل در ژاپن به دلیل هزینه های بالای تحصیل و زندگی می توانند از بورس های تحصیلی استفاده کنند و حتی به صورت نیمه وقت نیز مشغول به کار شوند.

تحصیل در ژاپن

 

از برترین دانشگاه های دولتی در ژاپن می توان به دانشگاه کیوتو واقع در شهر کیوتو اشاره کرد. دانشگاه کیوتو حدود 119 سال قدمت دارد و از 15 دانشکده مختلف تشکیل شده. شهریه تحصیل در دانشگاه کیوتو برای مقاطع لیسانس و فوق لیسانس حدود 535 هزار ین در سال است و برای مقطع دکترا حدود 804 هزار ین در سال می باشد. دروس در دانشگاه کیوتو به زبان ژاپنی ارائه می شوند به همین دلیل دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در این دانشگاه هستند میبایست با زبان ژاپنی آشنایی داشته باشند البته در رشته های فنی و دانشجویان مقطع دکترا می توانند از منابع انگلیسی استفاده کرده و مشکلات خود را برطرف نمایند. دانشجویانی که موفق به اقامت تحصیلی در دانشگاه کیوتو می شوند می توانند از خوابگاه های دانشجویی استفاده کنند. خوابگاه های مختلفی در این دانشگاه قرار دارد که شامل خوابگاه مخصوص دختران، خوابگاه دانشجویان بین المللی و … معمولا فاصله خوابگاه ها تا دانشگاه بسیار کم است. هزینه خوابگاه های در ماه حدود 400 تا 700 ین می باشد.

در بسیاری از کشور ها تولد عامل اصلی اخذ تابعیت نیست و لیکن از موارد تاثیر گذار محسوب می شود. نکته قابل توجه این است که اگر شما یک فرد خارجی باشید و فرزند شما در ژاپن به دنیا بیاید شما مقیم دائم ژاپن محسوب نمی شوید و اقامت از طریق تولد فرزند دائم نمی باشد.

کار دانشجویی در ژاپن

دانشجویان در زمان تحصیل در ژاپن می توانند 4 ساعت در روز را کار کنند و به ازای هر ساعت کار در فروشگاه ها مبلغی حدود 600 تا 800 ین دریافت نمایند البته در روزهای تعطیل می توانند تا 8 ساعت در روز نیز کار کنند.

بورسیه تحصیلی ژاپن

عزیزانی که موفق به کسب بورسیه تحصیلی میشوند میتوانند از شرایط تحصیل رایگان ژاپن استفاده نمایند که اغلب بورسیه های تحصیلی در ژاپن به دانشجویان در حال تحصیل داده می شود اما تعدادی از بورس های تحصیلی نیز قبل از شروع تحصیل به دانشجویان داده می شود. به بورس هایی که قبل از شروع تحصیل به دانشجو داده می شود بورس مونبوشو گفته می شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ بورسیه تحصیلی مونبوشو ژاپن :

  • آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه
  • ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی به همراه ترجمه
  • ارائه پروپزال: ارائه پروپزال یکی از مهم ترین مدارکی است که متقاضی میبایست ارائه دهد. پروپزال می تواند از 1 تا 7 صفحه و به زبان انگلیسی باشد و متقاضی باید حتما ذکر کند که چرا ژاپن را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده و حتما ذکر کند که بعد از فارغ التحصیلی در صورت برگشت به ایران رشته مربوطه چه کاربردی در ایران دارد.
  • تکمیل فرم های سفارت ژاپن که شامل اطلاعات شخصی، رشته تحصیلی، سوابق کاری، موضوع پروپزال، سوابق تحصیلی و میزان تسلط به زبان های خارجی می شود.
  • گواهی سلامت
  • خلاصه سوابق تحصیلی
  • مدرک زبان انگلیسی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
کانال پل کنکوری ارشد دکترا
مطالب مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *