حمایت ۳ و ۶ میلیونی از پایان‌نامه آزمایشگاهی ارشد و دکتری

ه دریافت‌کننده بورس تحصیلی «بورسیه» می‌گویند. در فارسی گاه به اشتباه به بورس تحصیلی «بورسیه» نیز گفته می‌شود. این بورس‌ها معمولاً برای دوره‌های تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکترا) در نظر گرفته می‌شود. امروزه یکی از راه‌های تامین نیروی انسانی در کشورهای توسعه یافته (که معمولاً با کاهش جمعیت روبرو هستند) اعطای بورس تحصیلی است. یکی از مهم‌ترین این بورس ها، بورس تحصیلی اراسموس ماندوس استبراساس دستورالعمل اداره کل بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، نفرات اول تا سوم دانش‌آموختگان دورهٔ کارشناسی ارشد، دانشجویان نمونه کشوری در دورهٔ کارشناسی ارشد برابر با آیین‌نامه انتخاب دانشجویان نمونه با تأیید معاونت دانشجویی وزارت علوم و یا معاونت آموزشی وزارت بهداشت، داشتن کتب تألیفی و یا ترجمه شده در زمینه‌های علمی، دارا بودن دست‌کم یک مقاله چاپ شده در مجله‌های علمی-پژوهشی داخل یا خارج از کشور در زمینه‌های علمی، دارا بودن گواهی مجری بودن در انجام طرح‌های تحقیقاتی کاربردی پایان‌یافته مورد نیاز کشور و نیز مخترعان و مکتشفان که اختراعات و اکتشافات آنان در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی به ثبت رسیده باشد، برگزیدگان رتبه‌های اول تا سوم جشنواره‌های خوازمی، فارابی و رازی، ارائه‌دهندگان پیشنهاد سبک‌های هنری کاربردی با تأیید از مراجع ذیربط و مربیان آموزشی و پژوهشی می‌توانند در فراخوان بورس تحصیل خارج از ایران ثبت‌نام کنند.

حمایت ۳ و ۶ میلیونی از پایان‌نامه آزمایشگاهی ارشد و دکتری

حمایت ۳ و ۶ میلیونی از پایان‌نامه آزمایشگاهی ارشد و دکتری

ابراهیم واشقانی فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص اعطای تسهیلات دانشگاه آزاد به اعضای هیات علمی و دانشجویان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از طرح‌های پژوهشی اعضای هیات‌ علمی خود حمایت می‌کند، منتهی این حمایت مشروط بوده زیرا دانشگاه آزاد بخش خصوصی محسوب می‌شود از این رو رویکرد دانشگاه باید به سمت پروژه‌های برون دانشگاهی باشد یعنی دانشگاه هم حل مشکلات و نیازهای جامعه را در قالب طرح‌های برون دانشگاهی پاسخ دهد و هم از این محل برای خود ایجاد درآمد کند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تاکید بر اینکه هدف اصلی ما در طرح‌های پژوهشی طرح‌های برون دانشگاهی است، افزود: اما از طرفی با توجه به زمانبر بودن دستیابی اعضای هیات علمی تازه استخدام شده به بلوغ و شناخته شدن در جامعه بیرون از دانشگاه توسط دستگاه‌های اجرایی برای ارائه پروژه برون‌ دانشگاهی، دانشگاه آزاد حمایت از این نوع اعضای هیات علمی را وظیفه خود می‌داند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه برخی از طرح‌ها تنها به ارائه مقاله منتهی و برخی دیگر منجر به دانش فنی و ثبت اختراع می‌شوند متناسب با نوع و محصول پیش‌بینی شده برای طرح، از اعضای هیات‌ علمی حمایت می‌کنیم.

واشقانی فراهانی با بیان اینکه حمایت دیگر دانشگاه آزاد در قالب طرح پژوهانه است، گفت: اعضای هیات علمی متناسب با فعالیت‌های پژوهشی سالانه ارزیابی می‌شوند و براساس امتیازی که کسب می‌کنند اعتبار برایشان تعیین می‌شود که این اعتبار به معنای پول نیست،‌ یعنی عضو هیات علمی برای انجام سایر کارهای پژوهشی همچون فرصت مطالعاتی یا شرکت در کنفرانس‌ها و یا خرید دستگاه برای طرح، از محل اعتبارات پژوهشی مورد حمایت قرار می گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *