معافیت مددجویان کمیته امداد از خدمت سربازی ۹۶

هر آنچه که در مورد طرح جریمه مشمولان غایب سربازی باید بدانید

مدیرکل امور حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد گزارشی از تسهیلات خدمت نظام‌وظیفه به مددجویان تحت حمایت این نهاد در شش‌ماهه نخست امسال ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مجید زارع‌فرد، از ارائه تسهیلات خدمت سربازی به ۹ هزار و ۲۷۱ مددجوی تحت حمایت این نهاد در شش‌ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: فرزند دو هزار و ۸۵۰ مددجو تحت حمایت کمیته امداد از خدمت سربازی معاف شده‌اند.
مدیرکل امور حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد درباره شروط مشمولان طرح معافیت سربازی مددجویان کمیته امداد گفت: بر اساس قانون فقط یکی از پسران زنان سرپرست خانوار و یا تنها پسر خانوار که دارای سه خواهر باشد از خدمت سربازی معاف می‌شود.
زارع فرد با اشاره به اینکه در این مدت پنج هزار و ۲۵۰ مددجوی سرباز به نزدیک‌ترین یگان خدمتی محل سکونت منتقل شده‌اند افزود: همچنین فرزند هزار و ۱۶۶ مددجو از کاهش تعرفه صدور کارت پایان خدمت بهره‌مند شده‌اند.
وی با بیان اینکه اجرای طرح معافیت سربازی فرزندان خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد از سال ۸۲ آغاز شده است گفت: این طرح بر اساس ماده ۴۴ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی اجرا می‌شود.
وی هدف از اجرای این طرح را کمک به وضعیت اقتصادی خانوار مددجو دانست و افزود: پس از معافیت فرزند مددجو از خدمت سربازی، وی برای ورود به بازار کار و کسب درآمد می‌تواند از تسهیلات حرفه‌آموزی و اشتغال کمیته امداد استفاده کند.
زارع فرد با تأکید بر اینکه کمیته امداد بر اجرای قانون معافیت سربازی مددجویان تحت حمایت نظارت دارد توضیح داد: اگر فرد معاف شده در رفع مشکلات مالی خانواده کمک نکند سازمان نظام‌وظیفه می‌تواند حتی پس از گذشت پنج سال از صدور کارت معافیت نسبت به ابطال آن اقدام کند.
وی بابیان اینکه یکی از خدمات کمیته امداد حمایت از همسر و فرزندان سربازان نیازمند است گفت: این موضوع مشروط به نداشتن درآمد و تاییدنیازمندی آنها از سوی این نهاد است و حمایت از خانوار تا پایان دوره خدمت سربازی سرپرست ادامه خواهد داشت.
مدیرکل امور حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد با اعلام اینکه اکنون خانواده هزار و ۴۵۰ سرباز نیازمند تحت حمایت کمیته امداد قرار دارد گفت: البته این سربازان پس از دریافت کارت پایان خدمت می‌توانند از تسهیلات اشتغال کمیته امداد هم استفاده کنند.
اعلام کرد: بیشترین معافیت پسران خانوارهای تحت حمایت مربوط به سه استان خراسان رضوی با ۴۴۰ معافیت، خوزستان با ۳۰۱ معافیت و لرستان با ۲۲۹ معافیت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *