رییس انجمن فیزیو تراپی ایران (شعبه یزد) اعلام کرد: رشته فیزیوتراپی به زودی در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد راه اندازی می‌شود.

به گزارش  کنکوری ارشد دکترا به نقل از ایسنا- منطقه یزد، ‌”محمد علی دهقانی” با اشاره به جایگاه فیزیوتراپی در درمان بیماران اظهار کرد: درمان بیماران با انجام فیزیوتراپی، کمترین عارضه را نسبت به مصرف دارو و دیگر روش‌های درمانی دارد.

وی فیزیوتراپی تنفسی و اندام‌ها به منظور راه‌اندازی بیماران را از جمله اقدامات بیمارستان‌های دولتی استان دانست و بیان کرد: بیشترین موارد کاربرد فیزیوتراپی جهت کاهش درد، ورم، رفع محدودیت‌های حرکتی، تقویت عضلات و به ویژه طیفی از بیماریهای اسکلتی- عضلانی شامل گردن درد، زانو درد، کمر درد، شکستگی، در رفتگی و ضایعات ایجاد شده در ورزشکاران است.

دهقانی با اشاره به اختصاص عنوان تیپ یک به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و راه‌اندازی رشته فیزیوتراپی در این دانشگاه در آینده‌ نزدیک، ادامه داد: در حال حاضر حدود ۷۰ مرکز فیزیوتراپی دولتی و خصوصی در سطح استان در حال بوده که از این تعداد، ۵۲ مرکز خصوصی و ۱۸ مرکز دولتی به بیماران خدمات ارائه می‌کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علی رغم افزایش تعرفه‌های فیزیوتراپی، پرداخت از جیب بیماران سیر نزولی داشته و در مراکز فیزیوتراپی دولتی، بیماران تنها ۱۵ درصد از کل هزینه‌ها را پرداخت می‌کنند.

دهقانی در پایان نیز گفت: امروز طیف گسترده‌ای از متخصصان از جمله متخصص جراحی مغز و اعصاب، ارتوپد، روماتولوژی، اورولوژیست، جراحی عمومی و متخصص فک و صورت جهت تکمیل دوره درمان بیماران، آنان را به مراکز فیزیوتراپی ارجاع می‌دهند که این امر علاوه بر کاهش هزینه های درمان، میزان موفقیت اعمال جراحی در بیماران را افزایش می‌دهد.