‌ورود به صنعت گردشگری از راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی است

‌ورود به صنعت گردشگری از راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی است

به گزارش کنکوری ارشد دکترا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی فارس،‌ محسن هاشمی در سیزدهمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی فارس اضافه کرد: مسئولان این دانشگاه به فارس و شیراز درحوزه گردشگری و صنعت توریسم نگاه ویژه‌ای دارند.
نماینده تام ‌الاختیار رییس دانشگاه در هیأت امنای استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه وبویراحمد گفت: امروز در اکثر شهرهای کوچک و متوسط فاقد امکانات اقامتی برای گردشگران هستیم.
هاشمی گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی می‌بایست با بهره‌مندی از این فرصت، امکانات سخت‌ افزاری و فضاهای مازاد خود را در بخش مراکز اقامتی و هتلینگ تجهیز و اقامت شب گردشگر را در نقاط دیدنی و دارای جاذبه گردشگری تعریف کند.
وی افزود:خوابگاه‌های دانشجویی که کمتر مورد استفاده دانشجویان قرار می‌گیرد در چارچوب قوانین و بدون ایجاد بروز مشکل برای دانشگاه باید به مهمانسرا تبدیل شود تا از این محل درآمد جنبی برای دانشگاه ایجاد شود.
هاشمی بیان کرد: ‌ساختمان‌های نیمه ‌تمام دانشگاه آزاد در شهرهای مختلف می‌بایست با تغییر کاربری به عنوان مجموعه‌ های گردشگری مورد استفاده قرار گیرد و مسئولان دانشگاه بجای فکر کردن به تعدیل نیرو به فکر درآمدزایی و ایجاد اشتغال در دانشگاه باشند.
وی فارس را یکی ازاستان‌های برتر در زمینه جذب گردشگر در کشور دانست و گفت:اولویت استراتژی درآمدزایی دانشگاه آزاد اسلامی در فارس باید مبتنی بر صنعت گردشگری باشد و در این زمینه باید از تمام امکانات خود استفاده کند.

** شرکت های دانش بنیان
وی همچنین اظهار کرد:درحال حاضر نزدیک به هزار شرکت دانش‌ بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده که در برخی از آنها دانشگاه تا 35 درصد نیز سهم دارد و می‌طلبد تمام تلاش و توان خود را دراین مسیر بکار گیرم تا به سرمنزل مقصود که همان خودشکوفایی و بالندگی در همه حوزه‌های دانشگاه است،برسیم.
وی بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان باید با حساسیت حمایت شوند تا بتوانند به مرحله تجاری‌سازی ایده‌ها برسند.
نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد از رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی خواست تا در صورت لزوم برای رفع نگرانی از حمایت‌های همه‌ جانبه از شرکت‌های دانش‌ بنیان با هیأت امنا یا ریاست دانشگاه نامه ‌نگاری کنند.
هاشمی بیان کرد: باید فضایی فراهم کرد که شرکت‌های دانش‌ بنیان بتوانند دستاوردها و تولیدات خود را به بازار عرضه کنند لذا مراکز دانشگاهی باید خودشان مشتری اول شرکت‌های دانش‌بنیان باشند.
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی کشور افزود:با وجود تأکید بر حمایت همه جانبه از شرکت‌های دانش‌بنیان مراکز و واحدهای دانشگاهی باید مراقب سیستم تشکیلاتی شرکت‌های دانش‌بنیان باشند تا نیروها و پرسنل این شرکت‌ها سربار دانشگاه آزاد نشود.
وی در بخش دیگری از سخنانش از رویکرد دانشگاه آزاد در ایجاد شهرک‌های فناوری آزاد(شفا)در استان‌ها سخن گفت و اظهار کرد: علیرغم تأکیدات ریاست عالیه دانشگاه متأسفانه با وجود 60 درخواست ایجاد شهرک فناوری، تاکنون کلنگ 16 شهرک به زمین زده شده و تنها در پنج شهرک کار اجرایی شهرک‌های فناوری آغاز شده است و برابر بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد حداقل یک شهرک فناوری در هر استان اجباری است.
وی از رؤسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی خواست تا گزارش عملکرد خود در بحث ایجاد شهرک‌های فناوری را سریعاً آماده کنند و در اختیار ریاست دانشگاه‌ قرار دهند.
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد:دانشگاه آزاد باید در کنار تربیت نیروهای دانشگاهی متخصص به فکراشتغال آنها نیزباشد که یکی از راهکارهای ورود به این بحث ایجاد شهرک‌های فناوری و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان است.
معاون عمرانی دانشگاه آزاد کشوربه بحث از بین رفتن آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: دکتر میرزاده، ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به این موضوع حساس هستند و مذاکرات و نشست‌هایی با وزیر علوم و ریاست جمهوری داشته‌اند تا در این بحث دانشگاه آزاد دچار خسران نشود.

Source: irna.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *