دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر که به عنوان برگزیده در بیست و چهارمین جشنواره دانشجویان نمونه کشور معرفی شد، پیشنهاد کرد که سهمیه هیات علمی از طرف مسوولان آموزش عالی برای دانشجویان نمونه درنظر گرفته شود.
[پیشنهاد اختصاص سهمیه هیات علمی به دانشجویان نمونه کشوری]

سیدسعید قنادپور دانشجوی دکتری رشته مهندسی معدن گرایش اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که همراه با ۳۹ دانشجوی دیگر در مراسم اختتامیه و معرفی دانشجویان نمونه سال ۱۳۹۴ با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، دکتر محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری و دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روز ۳۰ تیرماه ۹۵ در محل نهاد ریاست جمهوری، مورد تجلیل قرار گرفت.
وی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا، روند انتخاب دانشجویان نمونه در سال جاری را رضایت بخش تر از دورهای قبل توصیف کرد و گفت: در دوره های گذشته، بیشتر تمرکز فرآیند انتخاب دانشجویان نمونه، بر شاخص های آموزشی و پژوهشی بود اما امسال، شاخص های فرهنگی هم در این فرآیند بیشتر لحاظ شد که رضایت دانشجویان را به دنبال داشت.
قنادپور پیشنهاد کرد: در مجموع جوایز و تشویق هایی که برای دانشجویان نمونه کشور تعیین شده است، سهمیه ای نیز برای هیات علمی شدن آنها درنظر گرفته شود.
وی تصریح کرد: تعداد دانشجویان نمونه در هر سال، محدود است و به عنوان مثال، امسال ۴۰ دانشجوی نمونه از سراسر کشور انتخاب و معرفی شدند که این افراد، انواع ارزیابی های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی را پشت سرگذرانده اند؛ بنابراین انتخاب اعضای هیات علمی آینده دانشگاه ها از میان این افراد، منطقی تر و قابل اعتمادتر به نظر می رسد.
قنادپور، متولد سال ۱۳۶۷ در تهران است که تحصیلات کارشناسی خود را در رشته مهندسی معدن گرایش اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی اصفهان در سال های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ به پایان رسانده است.
وی از سال ۱۳۹۰ با پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی معدن؛ گرایش اکتشاف معدن وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی­تکنیک تهران) شده و در سال ۱۳۹۲ با کسب معدل ۱۸٫۲۲ فارغ التحصیل شده است.
قنادپور از سال ۱۳۹۲ تاکنون به عنوان دانشجوی دکتری مهندسی معدن گرایش اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول به تحصیل است و میانگین معدل وی در این مدت، ۱۹ بوده است.
از جمله سوابق پژوهشی این دانشجوی نمونه می توان به تألیف یک عنوان کتاب تخصصی به زبان انگلیسی در انتشارات لمبرت آلمان، تألیف دو عنوان کتاب تخصصی به زبان فارسی در انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، تألیف ۲۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی در ژورنال­های داخلی و معتبر خارجی و تالیف ۵۰ عنوان مقاله کنفرانسی بین المللی و ملی اشاره کرد.
قنادپور همچنین به عنوان مجری اصلی دو طرح صنعتی پایان یافته در سازمان انرژی اتمی ایران و مجتمع سنگ آهن سنگان فعالیت داشته است و سوابق درخشانی همچون ثبت اختراع در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، داوری مقاله برای ژورنال­های معتبر خارجی (ISI) و کسب عنوان دانشجوی منتخب به عنوان دانشجوی برتر و استعداد درخشان و برنده جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال ۹۴-۹۵، پذیرش بدون کنکور در مقطع دکتری از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشجوی برتر و استعداد درخشان با سهمیه ممتازی، کسب رتبه اول در مقطع دکتری و کسب عنوان دانشجوی ممتاز و دانشجوی استعداد درخشان در مقطع دکتری (در تمام سنوات) را در کارنامه پژوهشی خود به ثبت رسانده است.
پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشجوی برتر و استعداد درخشان با سهمیه ممتازی، کسب رتبه اول در مقطع کارشناسی ارشد، کسب عنوان دانشجوی ممتاز و دانشجوی استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد (در تمام سنوات)، انتخاب پایان­نامه کارشناسی­ارشد به عنوان پایان­نامه برتر در جشنواره انتخاب پروژه­های برتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر و معرفی به عنوان دانشجوی منتخب بنیاد ملی نخبگان به منظور انجام خدمت مقدس سربازی در قالب پروژه تحقیقاتی نیز از دیگر افتخاراتی است که قنادپور موفق به کسب آنها شده است.
وی همچنین در دوره تحصیلات کارشناسی خود، عنوان دانشجوی ممتاز و دانشجوی استعداد درخشان در مقطع کارشناسی (در تمام سنوات) را به دست آورده و طی سه دوره متوالی برگزاری همایش نشست با استعدادهای درخشان به عنوان برترین دانشجویان ممتاز در بین دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان ایران شناخته شده است.
قنادپور درحال حاضر داور تخصصی و عضو انجمن واحد ایده­پردازی، نوآوری و فناوری دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و عضو سازمان نظام مهندسی معدن استان تهران است.
در فرآیند انتخاب دانشجویان نمونه، شاخص های متعددی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعیین شده است که معدل دانشجو، دارا بودن مقالات علمی، فعالیت در طرح های تحقیقاتی و نظریه پردازی، تألیف کتاب، ترجمه یا گردآوری کتاب، ثبت اختراع، ابداع و نوآوری توسط دانشجو، از موارد دارای امتیاز در حوزه فعالیت های آموزشی و پژوهشی برای انتخاب دانشجوی نمونه است.