دانشگاهیان و وکلا از تلاشهای وزارت خارجه برای آزادی دو وکیل ایرانی در کنیا تجلیل کردند
به گزارش مرکز دیپلماسی رسانه ای و عمومی وزارت خارجه، در این آیین معاون امور کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه اظهار داشت: به محض اطلاع از بازداشت این دو استاد دانشگاه در کنیا، وزیر امور خارجه که در سفر شرق آسیا بود اینجانب را مامور کرد که در راس هیاتی عازم نایروبی شده و اقدامات لازم در جهت حمایت از دو وکیل کشورمان را که به اتهامات واهی بازداشت و پرونده سنگین کیفری علیه آنها گشوده شده بود، به عمل بیاورم.
حسن قشقاوی افزود: آقای ظریف تاکید کرد که تا آزادی و بازگشت این وکلا و اساتید دانشگاه در کنیا حضور داشته باشم. به لطف خداوند و دعای خیر مردم عزیز ایران و تلاشهای دیپلماتیک شبانه روزی که در سطوح عالی از سوی هیات اعزامی و سفارت کشورمان در نایروبی انجام شد، خوشبختانه این هدف محقق شد و امروز خوشحالیم که این عزیزان را در جمع خودمان داریم.
وی گفت: دولت کنیا به ویژه وزیر خارجه این کشور و سفارت کنیا در تهران نیز کمک شایان تقدیری در فیصله یافتن این قضیه داشتند.
سید نصرالله ابراهیمی استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و یکی از وکلای آزاد شده نیز گفت: متاسفانه با ورود عوامل ثالث، پرونده کاملا از مسیر حقوقی و قضایی خارج شده بود و دادستان با طرح چهار اتهام بی اساس درخواست صدور حکم 30 سال زندان برای ما را از دادگاه کرد و اگر نبود تلاشهای هیات اعزامی وزارت امور خارجه به ریاست جناب آقای قشقاوی، سفارت جمهوری اسلامی ایران در نایروبی و تلاشهای دلسوزانه و دلاورانه آنها و پیگیریهای سیاسی و دیپلماتیک صورت گرفته، درگیر فرایند پیچیده ای میشدیم که انتهای آن نامعلوم بود.
وی گفت: لذا لازم میدانم از دستور و حمایتهای جناب آقای ظریف و تلاشهای آقای قشقاوی و هیات همراه صمیمانه تشکر کنم.
Source: irna.ir