به گزارش ایرنا از وزارت علوم، این شیوه نامه با هدف افزایش کیفیت و ارتقای جایگاه نشریات علمی داخلی نمایه شده در پایگاه های بین المللی معتبر تدوین و ابلاغ شده است.
براساس این شیوه نامه که به تایید معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم رسیده است، نشریات علمی داخلی که در پایگاه های استنادی نشریات JCR”’ تامسون رویترز ( web of science )، پایگاه استنادی (web of science ) فاقد ضریب تاثیر و پایگاه استنادی اسکوپوس (SCOPUS ) نمایه شده باشند مورد تشویق و حمایت مالی قرار می گیرند.
مبلغ تشویق برای نشریات داخلی نمایه شده در چارک Q3، Q2، Q1 و Q 4 پایگاه استنادی JCR به ترتیب تا 150، 120، 100 و 80 میلیون ریال و نشریات داخلی نمایه شده در چارک Q3، Q2، Q1 و Q 4 پایگاه استنادی اسکوپوس به ترتیب تا 60، 40 ، 30 و 20 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
براساس این شیوه نامه، تمام نشریات حوزه های علوم انسانی، هنر، علوم اجتماعی و رفتاری و نشریاتی که به زبان فارسی منتشر شده و در پایگاه استنادی JCR نمایه شوند، با ضریب یک و نیم محاسبه می شوند.
تامین منابع مالی برای تشویق نشریات علمی از محل ردیف پژوهشی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم خواهد بود.
مدت اجرای شیوه نامه حمایت از نشریات علمی داخلی نمایه شده در پایگاه های بین المللی، یک سال و به صورت آزمایشی است.
علمی**1055**
دریافت کننده : زینب کارگر **انتشار: زهره محتشمی پور
Source: irna.ir