سخنگوی دانشگاه آزاد درخصوص نحوه پذیرش رشته محل های مشترک میان وزارتخانه های علوم و بهداشت در این دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد.

مجتبی علوی فاضل در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به سوالی مبنی براینکه روند پذیرش دانشجو در رشته محل های روانشناسی بالینی از طریق آزمون مربوط به کدام وزارتخانه صورت می گیرد، گفت: برخی از رشته های دانشگاهی مشترک میان وزارتخانه های علوم و بهداشت هستند که طی سال های مختلف محل صدور راه اندازی این نوع رشته ها میان این دو وزارتخانه جا به جا شده است.

وی افزود: به این معنی که در برخی دوره ها وزارت بهداشت مجوز راه اندازی و جذب دانشجو را اعطا کرده است و در برخی دوره ها وزارت علوم مجوز راه اندازی داده است.

 

سخنگوی دانشگاه آزاد تاکید کرد: به طور مثال رشته هایی مانند روان شناسی بالینی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، شیمی دارویی و مهندسی بافت از جمله رشته هایی هستند که میان گروه های تخصصی در وزارتخانه های علوم و بهداشت تفاسیر مختلفی دارند.

علوی فاضل اظهار داشت: در دانشگاه آزاد رشته هایی وجود دارد که عناوین مشترک دارند مانند شیمی دارویی اما برخی مجوز محل ها از وزارت بهداشت و برخی نیز از وزارت علوم اخذ شده است.

وی عنوان کرد: بنابراین در برخی موارد سرفصل این دروس که دارای عناوین مشترک هستند متفاوت است.

سخنگوی دانشگاه آزاد تاکید کرد: شورای برنامه ریزی درسی وزارتخانه های علوم و بهداشت که مجری صدور مجوز رشته ها هستند باید این مشکلات را برطرف کنند و دارای متولی واحد شوند.

علوی فاضل اظهار داشت: ما به عنوان دانشگاه آزاد اسلامی مجری مصوبات شورای برنامه ریزی وزارتخانه های علوم و بهداشت هستیم.

وی گفت: در دانشگاه آزاد براساس اینکه مجوز از کدام مرجع صادر شده است تابع ضوابط مرجع صادر کننده هستیم.

سخنگوی دانشگاه آزاد افزود: بنابراین رشته محل هایی که مجوز آنها از وزارت علوم اخذ شده باشد پذیرش براساس کنکور کارشناسی ارشد و دکتری سازمان سنجش است و رشته محل هایی که مجوز آنها از وزارت بهداشت اخذ شده باشد براساس کنکور این وزارتخانه پذیرش صورت می گیرد.

#