همایش تجلیل از نخبگان و رتبه های برتر کنکور 95 برگزار شد

به گزارش روز یکشنبه کنکوری ارشد دکتری به نقل از ایرنا، محمدرضاحافظی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در همایش علمی نخبگان و جشن تجلیل از رتبه های تک رقمی کنکور سراسری 95 گفت: راه توسعه علم و دانش راه خداست.
افزود: جامعه خیرین مدرسه ساز کشور وارد بیستمین سال حیات خود شده است تعداد خیرین در داخل کشور بیش از 650 هزار نفر و و خیرین خارج از کشور حدود یک هزار نفر هستند.
رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در ادامه گفت: در سال جاری برغم شرایط نامطلوب اقتصادی، خیرین کشور بیشتر از یک هزار میلیارد تومان در این زمینه کمک کرده اند.
حافظی از واگذاری بیش از 100 بورسیه در سال گذشته از سوی بنیاد برگزار کننده این همایش را موفقیتی بزرگ در بخش فعالیت های خیرین عنوان کرد.

همچنین کاظم قلم چی به عنوان مدیر موسسه برگزار کننده همایش گفت: اخیرا پژوهش جهانی مهمی در رابطه با مهم ترین استراتژی های آموزشی برای دانش آموزان صورت گرفته است.
وی افزود: از جمله استراتژی هایی که میتوان از آنها نام برد کاهش جمعیت کلاس ها و تفکیک دانش آموزان است که هر دوی آنها نتیجه منفی به دنبال دارد.
وی اضافه کرد: استراتژی اول در این رتبه بندی که مؤثرترین آن هم بشمار میرود، بازخورد مثبت به دانش آموزان (feedback to pupils) است.
وی افزود: دومین استراتژی در این رتبه بندی بحث فرا شناختی (Meta Cognitive) است یعنی اینکه دانش آموز بتواند درباره روش های یادگیری خودش به طور واضح و شفاف بیاندیشد.
قلم چی در ادامه بر تعقیب عدالت آموزشی به عنوان یک بحث مهم نام برد و افزود: موفقیت چشم گیر دانش آموزان روستایی و دانش آموزان نابینا از موفقیت های بنیاد است.
در ادامه این همایش، محمد ضرغام رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور به اهمیت سرمایه های انسانی و فکری اشاره کرد و گفت: سرمایه های فکری و انسانی از بزرگ ترین سرمایه های یک کشور است.
تأسیس بنیاد عملی نخبگان در سال 1382 با هدف حمایت از استعدادهای برتر علمی کشور صورت گرفت، به منظور تربیت و پرورش این استعدادها، کارهای مطالعاتی در این خصوص آغاز شده است.
وی افزود: حمایت از پژوهش سراهای دانش آموزی از دیگر برنامه های مهم این بنیاد است. همچنین کمک به هدایت ایده ها و به ثمر رساندن آنها از اولویت های بنیاد علمی نخبگان است.
ضرغام به ایجاد هسته های علمی در دانشگاه های کشور به منظور راهنمایی و مشاوره به دانشجویان اشاره کرد و گفت: در ابتدا در 21 هسته علمی در سه دانشگاه تهران، صنعتی شریف و خواجه نصیرالدین طوسی به صورت پایلوت تشکیل شد. در این برنامه هر استاد با 12 دانشجو کار می کند و به آنها مشاوره می دهد. هزینه کل این فرآیندها به عهده این بنیاد است. قرار است بعد از مرحله پایلوت، آنرا در سراسر کشور پیاده سازی کنیم.
در این همایش با حضور نخبگان و فرهیختگان، اساتید دانشگاه ها، خیرین مدرسه ساز، ناشران و اصحاب رسانه، از 117 رتبه تک رقمی و برتر کنکور سراسری 95 هم چنین از رتبه های زیر 10 شاهد و ایثارگر به همراه اولیا آن ها با اهداء جوایز قدردانی به عمل آمد.
در این مراسم تعداد 117 دانش آموز از استان های مختلف شرکت داشتند. پدیده جدیدی که در جشن امسال اتفاق افتاد درخشش روستاییان، بازگشت تهرانی ها و تداوم موفقیت نابینایان بود.
هشت نفر از دانش آموزان، رتبه های برتر و رتبه های تک رقمی سال جاری از روستاییان بودند.
همچنین 14 دانش آموز نابینا و کم بینا و دارای معلولیت های جسمانی و حرکتی در این جمع حضور داشتند. این دانش آموزان با دانش آموزان منطقه 3 رقابت کردند و خوشبختانه موفق شدند تا رتبه های زیر هزار را کسب کنند.
تهرانی ها بعد از چند سال کم فروغ، امسال توانستند مجددا رتبه های برتر کشوری را به دست آورند و دوباره به جایگاه خود بازگردند.
همچنین امسال 80 درصد رتبه های برتر مربوط به پسرها بود که این اتفاق بعد از چندین سال رخ می دهد؛ سال گذشته این تعداد تنها 50 درصد بود اما امسال به طرز شگفت انگیزی پسرها موفق شدند گوی سبقت را از دختران بربایند.

 

Source: irna.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *